10 Kasım 2018 Cumartesi

Uluslararasi Borsalarda Brainmab (Brn)-Yılmaz Parlar




















































































New Page 1


EKONOMİ PROFİL



 














 












Uluslararasi Borsalarda Brainmab (Brn)

Türkiye’nin Uluslararasi Borsalara Açilan İlk Dijital Para Sistemi: Brainmab (Brn) Oldu
Blockchain sisteminin doğması ile başlayan ve Bitcoin’in ortaya çıkması ile önemli bir devrim yaşayan dijital (kripto) para sistemi, tüm dünyada yaygın hale gelmeye başladı. Son 3 yılda artan bir ivme ile tüm ekonomi çevrelerinin dikkatini çeken, kripto paralar, bazı ülkelerde günlük kullanıma ve dolaşıma geçmiştir.


Kripto paralar öylesine başdöndürücü hızla gelişti ki bugün “token” olarak kurgulanan sistemde pek çok proje ve borsalar hayata geçti. Bu piyasaların bugünkü değeri 500 Milyar Doları geçmektedir. 

Türkiye’de bu alanda önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Bunlardan en önemlisi ise Brainmab (BRN)’dir. BRN 1 Kasım 2018’de dünyanın en iyi coin borsalarından biri olarak kabul edilen BCEX Borsasına kote olarak işlem görmeye başlamıştır.

Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Brainmab Global Pazarlar Direktörü Musa Karademir şunları söyledi; “Dijital dünyanın en tartışmalı konusu hiç şüphesiz kripto (dijital) paralardır. Blockchain güvenliği şemsiyesinde Bitcoin (BTC) ile başlayan bu yaşamsal döngü, hayatımızın bir parçası haline gelmek üzeredir. Denilebilir ki önümüzdeki 10 yıl içinde, bütün harcamalarımız dijital paralarla yapılacaktır. Kripto para piyasalarında her gün yeni bir oyuncu eklense de çoğu sistemli ve sağlam alt yapılarla girmediği için, ölü doğan bebek konumda oluyor. Kripto para piyasasının artan değeri günümüzde yaklaşık 500 Milyar doları geçmektedir. Bu rakamlar, 800 Milyar Doları aşacaktır. Böylesine önemli bir piyasada BRAINMAB (BRN), uzun, yorucu çalışmalar ve beyin fırtınası toplantıları ile ortay çıkan bir Proje oldu. BRN Token, yapılan titiz araştırmalar ve uluslararası görüşmelerin neticesinde, dünyanın en önemli borsalarından olan BCEX’e kote oldu ve Brainmab (BRN), Türkiye’nin ilk ve tek borsaya giren Token’ıdır. Bu açıdan çok mutluyuz. 

Ayrıca İlki başarmanın yanında, başka bir ilk de Coin Borsasında işlem görmeye başladıktan sonra, elimizde bulunun ve kıymet takdir değeri tespit edilmiş patentlerin teminatına dayalı uluslararası finansal kaynak oluşturmak olacaktır. Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Yakında kamuoyu ile bunu paylaşacağız.”


Kendi alanlarında çok önemli başarılara imza atmış ekibi oluşturanlar Brainmab Ekibi ise; Kurucu Erdal Can Alkoçlar, CEO Ali Öztaş, CO Dila Baktıroğlu, Finans Yöneticisi Hayati Üstün, İş Geliştirme Direktörü Daryal Ogün, IT Abdullah Mazlum, Yönetim Kurulu Üyeleri; Faruk Süren, Toprak Öztürk,  Serdar Ekşioğlu, Metehan Yeşil, Fatih Hatunoğlu, Yavuz Uzun, Göksel Gürsoy’dur.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder