17 Şubat 2014 Pazartesi

MUHTEŞEM AÇILIŞ EMEC 2014-YILMAZ PARLAR










New Page 1


EKONOMİ PROFİL




 














 




MUHTEŞEM AÇILIŞ EMEC 2014
BAŞARILI ORGANİZASYONUN ARKASINDA  İKİ TÜRK İSİM HANDAN BOYCE-ELİF BALCI FİSUNOĞLU

Amerika merkezli sektör profesyonellerinin eğitim ve iletişim ağlarını düzenlemek üzere, Kongre düzenleyicileri ve tedarikçileri bir araya getiren Toplantı profesyonelleri örgütü MPI'ın, Türkiye çapında faaliyet gösteren birimi MPI Turkey Club, European Meeting and Events Conference-(EMEC ) 2014 Konferansı'na mükemmel bir organizasyonla ev sahipliği yaptı.
23-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşen EMEC 2014 buluşmasında unutulmaz emekleri geçen  MPI'ın Türkiye kolu başkanı Handan Boyce. ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu İki başarılı isim.

23 şubat Pazar günü Konferans Açılış oturumunda EMEÇ 2014 teması dönüşümlü ve MPI Başkanı Paul Van katılımcılarla gelecek yıl için planlarını paylaştı .

Açılış konuşmasında başka isim Peter Hinsen, Bilgilerin büyük bir dağın tepesinde ve İnsanların  büyük veri, kişisel bilgilerinizi tedavisinin nasıl korkutucu olduğunu düşündüğünü dile getirdi. Hinsen “İnsanlar  buna yoğunlaştırmak için gidiyor , durdurmak için gitmiyor. Grup karşısında eş kurucusu ve dijital düşünce lideri,  teknolojik  cihazlar ve araçlarıla bilgi akışı ve tarihinin en heyecan verici anlarını yaşıyoruz. Bilgi varlıktır . Bunu yakalamak için yaratıcılığınızı kullanın” dedi

İçeriğin  her yerde olduğunu. " İçerik özel bir şey, insanlar bilgi için bir toplantıya gitmek değil, ancak içerik deneyimler sunabilirseniz inanılmaz bir fırsatlar var


Dikkat süresinin  bir kıtlık olduğunu. “Sekiz saat boyunca bir odada insanları tutamazsınız. Şimdi her şey bir deneyim ve bu işi nasıl yapmak anlamaya ihtiyacımız var”

İnsan etkileşimi değerlidir. "Teknoloji ve dijital norm olduğu bir dünyada, insan etkileşimi her zamankinden daha önemli hale gelir. Toplantılar ve etkinlikler sektörü için büyük bir fırsat var  "şeklinde tafsiyelerde sbulundu.

Açılış oturum konuşma sonrası Türkiye tanıtım video filmi katılımcıların çok beğenisini kazandı. Handan Boyce kısa bir konuşma yaparak İstanbulda ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Mevlana hakkında bilgi verdikten sonra nefes kesen son derece değişik Mevlevi gösterisi uzun süre alkışlandı.

Kültür Bakanlığı ile ICVB'nin ortak düzenlediği 1001 Direk'teki etkinlikle yine Başarılı isim ICVB  Başkanı Elif Balcı Fisunoğlu konuşma yaptı. Türk kültürünü mutfağını tanıtan nefis yemeklere eşlik eden Anadolu ateş dans topluluğun gösterisi çok takdir topladı.



yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder